Direct contact opnemen?
Bel 077 - 472 30 40
Openingstijden
ma - vr 8.30 - 18.00 uur

Over ons

Historie
In 1988 begon Henk garagebedrijf Peters in Velden, dat spoedig te klein werd. Drie jaar later nam hij de locatie van het toenmalige Texaco tankstation in Velden over, vandaar de naam Texacars. Henk hield zich bezig met sleutelen aan en de in- en verkoop van terreinauto's. Het bedrijf groeide snel uit tot 4x4 specialist.

Sunny Frits
In 2003 kwam Sunny Frits in dienst als leerling monteur. Hij groeide uit tot een bekwaam vakman en ondernemer, zodat hij in 2013 mede-eigenaar werd. In 2017 zette hij de volgende stap en nam hij het bedrijf Texacars volledig over.

Heden
Texacars beschikt over zeer uitgebreide diagnoseapparatuur, aircoservice, banden, APK, voor personenauto's, 4x4 en bedrijfsauto’s. Feitelijk kunt u voor alle reparaties en onderhoud bij ons garagebedrijf terecht.

De laatste jaren is ook de in-en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s nog verder uitgebouwd. Ook kunt u ons een zoekopdracht geven, zodat wij de door u gewenste auto, nieuw of gebruikt, zoeken. Om de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s nog verder uit te bouwen heeft Sunny Frits, samen met Frits Beurskens, vanaf 1 oktober 2018 Occasioncenter Velden BV opgericht. Dezelfde vertrouwende service van Texacars onder een nieuwe naam.